5 Februari: Klankconcert: “Sneeuwklokjes of Sneeuwvlokjes”

Met 30 jaar klankwerk- en healing ervaring (o.a. ook voor nationale en internationale Yogacongressen) bieden we je graag een ontspannen klankreis aan. Na kennismaking in de behaaglijk vloer verwarmde Yoga Meditatie ruimte, met bijna kerkse akoestiek, kun je liggen op de matrasjes, knierollen en kussens. En dan begint de klankreis met bijzondere instrumenten uit vele werelddelen en de Bach bloesem “Sneeuwklokje“. Deze worden om en over je heen bespeeld door René en/of Romy.
“Klanken van Didgeridoos, sjamanendrums, gongen, tempelbellen, tampoera’s en tinsja’s en antieke klankschalen weven met intuitieve Tuva boventoonzang en oude Himalaya mantra’s een kleurrijk tapijt van donker en Licht, klank én stilteruimte. Het is als een reis als door de vijf elementen, voor de ervaring van Surya Akasha”. Voor het begint kun je wandelen in onze tuin (1 hectare) over de heuvelige paden met sneeuwklokjes!  
Deelnemers spreken steeds van een bijzondere ervaring! Corona aangepast met maximaal 8 deelnemers. Prijs: €30,- incl. thee en lekkers. Info / reserveren

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.