Dieet coaching

“Talking to much and overeating are an expression of an interior emptiness or inner pain”.
“When you embark on entering the silent chamber within you, remember that it is to experience an interior fullness”.
Swami Veda Bharati-

Je hebt vast gemerkt dat vele diëten op de lange duur niet voldoende werken of zelfs een verslechtering geven van je conditie.
Bij mij krijg je inzicht waarom. Mijn uitleg maakt je duidelijk waarom verstoringen optreden en ook hoe je deze situatie kunt omkeren wanneer je verandert. Met mijn aanwijzingen en de schema’s, die je enige weken bijhoudt, krijg je inzicht en nieuwe mogelijkheden tot je beschikking.

Ruim 15 jaar vond ik het nodig zelf diëten te volgen, tot ik het Ayurvedisch principe ging toepassen. Het maakte vermageringsdiëten onnodig. Mijn gewicht blijft al even zo lang constant en voelt goed. Je kunt gebruik maken van de jarenlange ervaring in mijn praktijk in het begeleiden in voedings- en levenspatronen. Voor een gezond lichaam dat ook geestelijk/emotioneel in balans is, is het nodig goede voeding tot je te nemen op tijden die passen bij het natuurlijke ritme. Je weet innerlijk dat het klopt, want er ontstaat een zuiver gevoel van tevredenheid, ook op de lange termijn!

Je kan dagelijks genieten van een gezonde maaltijd met veel verschillende smaken, die je vitaliteit terug brengt en je gewicht door een natuurlijk innerlijk proces reguleert.

In de coaching van minstens 4 bijeenkomsten krijgt je mogelijkheden aangereikt voor verandering volgens de Ayurvedische principes en Mindfulness.

Goede maaltijden zijn nodig om goed te functioneren en je fijn te voelen.

 

“Wanneer je jezelf op de juiste wijze voedt, ontstaat innerlijk geluk”.
“Wanneer innerlijk geluk wordt ervaren, is  Liefde en Kracht aanwezig”.