Volle Maan Meditaties


Tijdens iedere volle maan worden wereldwijd meditaties gedaan. Je kunt meedoen waar je ook bent of (meestal) ook bij ons.

Bij ons is meditatie ervaring niet nodig. Wanneer je van te voren een afspraak maakt of wat eerder komt kan ik je een comfortabele zithouding aanreiken op een zitkussen, stoel of meditatiebankje en wat er eventueel verder nodig is. Vaak kun je vooraf een Yogales volgen.

“Wanneer meer mensen een langere tijd mediteren ontstaat een sterk morfogenetisch veld, een sterke kracht”.

We beginnen met een korte inleiding en dan voor de afstemming enkele authentieke Himalaya mantra’s. Hierna blijven we ongeveer drie kwartier stil. Desgewenst kun je jou eigen methode in stilte toepassen. Als verzitten nodig is mag dat.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20201212-WA0010-600.jpgWe eindigen de meditatie met Om Shanti en toewijding.  Daarna ontvang je thee en delen we het meegebrachte darshan (voorkeur eco-lekkers).
Dana (donatie) is voor verdere verspreiding van Yoga en Meditatie.

 “Real meditation actually begins only at the moment when even the thought called the mantra is abandoned.” – Swami Veda Bharati.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is swami-veda-094.jpgReacties deelnemers
– “Wat mooi….. wat is dat eenvoudig om licht toe te laten. Het stroomde zo door mij heen. Het is er nog steeds. Zo mooi.”

– “Heel gericht samen mediteren, dat was zeker voelbaar als een warme en heel rustige verstillende energie. Een bijzondere ervaring die later ook tot meer inzicht geleid heeft.”

_ “Steeds al ik kom is het weer anders, en altijd weer bijzonder!”

Maandelijkse Wereldmeditatie door Raja Yoga Nederland
 
Lokas Samastas Sukhino Bhavantu :

“Moge de hele wereld vrede en harmonie verkrijgen.”  
De Himalayan Yogis nodigen je uit om mee te mediteren waar je ook bent, in je huis of met vrienden tijdens volle maan van 21.00-22.00u.
Iedereen is welkom om mee te doen binnen zijn of haar capaciteit.

“ Wanneer iedereen samen zit op dezelfde tijd, ook al bevindt men zich in verschillende delen van de wereld, en zich verbindt  met de Universele geest van de Guru, dan wordt er een sterk veld gevormd, zoals vele magneten samen een veel sterkere magneet vormen; de kracht van het individu wordt dan net zo sterk als de gecombineerde kracht van allen.” _Swami Veda
Mensen uit alle werelddelen met verschillende achtergronden, eigen meditatievormen en religies doen hier aan mee. Hoe meer mensen tegelijk mediteren des te meer wij elkaar versterken in onze meditatie. Doe mee om het zelf te ervaren.

Click here for the transcripts of 10 lectures of Swami Veda  in words
At this page, you will find a link for each lecture.
  Klik hier voor meer informatie over de Volle Maan Meditatie en een handreiking over hoe je kunt (leren) mediteren
Link website Yoga in Europe:
http://www.yogaineurope.eu/

Click here to view Guru mantra on YouTube
 
Akhanda 
Mandala  karam
vyap tam ye na
ca ra caram
Tat padam darsitam
ye-na
tasmai  shri  guruve
namah