Meditatie tijdens volle maan

Meditatie tijdens volle maan en eventueel een Yogales vooraf.

“Real meditation actually begins only at the moment when even the thought called the mantra is abandoned.” – Swami Veda Bharati.

Tijdens iedere volle maan worden wereldwijd meditaties en ceremoniën gedaan door allerlei volken. Ook wij zijn meestal open. (agenda).

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Wanneer je op tijd bent of vooraf een Yogales mee wilt doen voor een comfortabele zit help ik je graag hiermee. Dit kan op een zitkussen, stoel of meditatiebankje.

“Wanneer meer mensen een langere tijd mediteren ontstaat een sterk morfogenetisch veld, een sterke kracht”.

Je krijgt eerst een korte inleiding in de meditatie. Na enige gezongen authentieke Himalaya mantra’s is het de bedoeling ongeveer drie kwartier stil te zijn. Tijdens de stilte  mag je jou eigen meditatie in stilte toepassen. Is het nodig dat je verzitten of voorover buigt dan is er ruimte voor. Na de meditatie volgen enkel mantra’s, drinken we thee en delen we van het meegebrachte darshan (voorkeur eco-lekkers).

Gebruik: Dana (donatie) voor verdere verspreiding van Yoga en Meditatie.

Reacties deelnemers
– “Wat mooi….. wat is dat eenvoudig om licht toe te laten. Het stroomde zo door mij heen. Het is er nog steeds. Zo mooi.”

– “Heel gericht samen mediteren, dat was zeker voelbaar als een warme en heel rustige verstillende energie. Een bijzondere ervaring die later ook tot meer inzicht geleid heeft.”

_ “Steeds al ik kom is het weer anders, en altijd weer bijzonder!”

Comments are closed.