Concert met o.a. klankschalen

Ontspannen en Genieten met Meditatief Droomtijd concert – Klankreis.

Ruim 15 jaar geven we meditatieve en verstillende klankconcerten met wonderlijk mooie momenten. Tijdens onze concerten, steeds weer een bijzondere klank en stilte reis die iedere keer anders is,  mag je liggen. De yogamatrasjes, kussens en knierollen liggen voor je klaar en in koude seizoenen is de vloer heerlijk verwarmd.

Geheel intuïtief en afgestemd op de deelnemers en de omstandigheden vloeien onze stemmen en klanken van akoestische instrumenten van oude volken samen. We zingen oeroude Mantra’s, heldere boventonen of andere klankvormen. Iedere maand met een ander thema.

In onze klankreizen ervaar je niet alleen de fysieke en mentale uitwerking van de verschillende instrumenten, maar ook de intensiteit van stilte tussen de klanken. Op deze manier maak je kennis met de elementaire kracht, werking en schoonheid van geluid en de daarin en tussen dragende stilte. De klanken die ontstaan nodigen je uit tot een innerlijke reis, een reis door de verschillende elementen. Waarbij tijd en maskers oplossen, innerlijke ruimte ervaarbaar en helend wordt.  Aan het einde van het concert is er thee met iets lekkers. Na afloop kun je in stilte vertrekken of uitwisselen over je ervaring. Ook kun je deelnemen aan een rondleiding en uitleg krijgen over de klankschalen in de klankschalen ruimte. Steeds weer ervaren we, dat de deelnemers op een diep niveau geraakt worden en na afloop zo mooi ontspannen zijn.

Klank instrumenten:
– Antieke, zeldzame en bijzondere Klankschalen
– Australische door termieten uitgeholde Didgeridoos
– Chinese en Balinese gongen
– Thaise Tempelbellen
– Indiase Tampoera’s, 4 en 5 snarig
– Fluiten: Native Indians Heart Flute, Sackuhachi, Fujara’s
– Sjamaanse drums
– o.a. rainsticks, ocean drums, shakers, water en windinstrumenten.

Mogelijkheden:
In ons centrum geven het concert aan maximaal 14 personen (volwassenen en/of kinderen) dit om iedereen persoonlijk aandacht te geven met de klankmassage.

Je krijgt o.a. een klankmassage met de didgeridoo, een klankschaal op je zonnevlecht wordt meerdere keren aangeslagen.

Je kunt ook voor een eigen groep of met zijn tweeën, voor een ceremonie, belangrijke gebeurtenis of om iemand/jezelf  te verwennen  een concert/klankreis bij ons aanvragen. Dit kan door René of mij, alleen of samen, worden gegeven op een locatie van jouw keuze of bij ons. Meer informatie: www.klankschaal.nl en www.didgeridoo.nl.

Meenemen:
Neem wel een doek of deken voor over de mat mee. En warme sokken voor het versterken van de ontspanning.

Wanneer:
Iedere maand, meestal op de 1-ste zondag van de maand bieden René en ik een meditatief klankconcert aan in onze serene Yogaruimte met heldere akoestiek. De avond voor Kerst worden meestal twee of drie concerten achter elkaar gegeven.

Data:
Zie agenda

Aanmelden:
Tijdig aanmelden is nodig, met behulp van het contactformulier of de telefoon.

One Response to Concert met o.a. klankschalen

  1. Pingback: 14 Februari: Valentijnsdag; Droomtijd Concert voor geliefden - Romy van der Pool