Speciale Yoga & Persoonlijke Yoga coach

– Persoonlijke Yoga coach – Levens coach
Wil je geen Burn-out gerelateerde klachten, slaap- of ademproblemen meer. Weet je even niet hoe het verder moet? Kun je meer ontspanning goed gebruiken in je dagelijks leven, op je werk of tijdens zwangerschap? Of is het nodig je lichaam te versteen en te versoepelen? Wil je gewicht kwijt? Zoek je authentieke Yoga Meditatie basis of juist verdieping om soepeler, veerkrachtiger en vooral liefdevol te leven”.

– Beter slapen Yoga
Heb je er genoeg van dat je niet goed slaapt? Op deze cursus krijg je speciale Yoga, mentale en ademoefeningen aangereikt die het weer gemakkelijk voo rje maken om goed uit te rusten. Vooral de speciale Yoga Nidra om diep te herstellen en te ontspannen is heerlijk om te ervaren!

– Yoga bij Burn-out
Ervaar je Burnout gerelteerde klachten of ben je Burnout gediagnostiseert? Het blijkt dat de combinatie van individuele Yoga Coaching samen met mijn Yogalessen heel goed werk! – Yoga bevordert je fysieke herstel, ontspanning en verbeterd de slaap.
– Mijn individuele begeleiding geeft je inzichten, nodig voor veranderingen.
– De olie- en  klankmassages en/of Healing bieden een dieper een loslaten van trauma’s.
Zo ontwikkel je een sterkere basis en de verlangde innerlijke rust.

– Yoga op een stoel
Kun je niet meer op de grond te zitten of  liggen bij een aantal Yoga oefeningen? Ook voor jou is aanpassing mogelijk met mijn aanwijzingen. Bijvoorbeeld door tegen een muur te leunen, op een kruk of stoel te oefenen, deze liggend of zelfs alleen in gedachten uit te voeren voor een goede uitwerking.

– Yoga bij o.a. heup, knie of rugklachten
Heb je rugklachten, een nieuwe heup of knie o.i.d. en lijkt je een “gewone” Yogales niet mogelijk? Bij mij kun je ook deelnemen in Yoga Meditatie 50+ aangepast. 

– Yoga bij overgewicht
Is je overgewicht voor jou een probleem geworden? Kun en wil je voor je toekomst je levensstijl aanpassen en meer van jezelf genieten? Je kunt het!

Contact met mij

Comments are closed.