Mindfulness Meditatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20211209-WA0015-1.jpg-592-1.jpg“Eenvoudig diep ontspannen”  
“Gewaar- Zijn van wat is”
“Mededogen”
“Verstilling”

MINDFULNESS
In een groep of individueel
Volgens de authentieke Himalaya Yoga Meditatie traditie.
Graag begeleid ik je in Zijn met compassie, vriendelijkheid naar jezelf en anderen.

We oefenen innerlijk gewaarzijn van moment tot moment. Aanwezig zijn in het hier en nu zonder oordeel, ongeacht wat zich bij je aandient.

Je wordt begeleid naar innerlijke rust, je natuurlijke staat.

“Mindfulness en Metta (liefdevolle vriendelijkheid) als een levenshouding”.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20211209-WA0003.jpg-592.jpgDoor ruim dertig jaar ervaring in Himalaya Yoga Meditatie en Vipassana loop- en zitmeditatie, het lesgeven en begeleiden van jong en oud in de praktijk, werd mij duidelijk dat Yoga of Meditatie niet kan zonder gewaar-zijn, zonder Mindfulness.

“Het is een veilige en werkzame methode gebleken”.

Na tientallen jaren beoefening is het geïntegreerd in mijn leven.

“Door juiste de beoefening wordt het eenvoudiger liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, inzicht en innerlijke vrede te ontwikkelen”

“Het is een veilige en werkzame methode gebleken”.

Worden zoals je in diepste wezen al bent.”
Wanneer door je in rust en stilte komt  ontstaan inzichten. Innerlijke waarden en mogelijkheden worden helder en je pad wordt duidelijk. Gevoelens van vrede en liefde stromen door je heen, nieuwe ruimte, om te Zijn. “Liefde is je natuurlijke staat van zijn”

-Romy-

Deze duizenden jaren beproefde methode droegen die Swami Veda Bharati, Swami Ritavan Bharati, en andere leraren uit deze traditie aan ons over. Swami Veda Bharati gaf mij mantra initiatie “om de weg te verkorten” bij beoefninge. Bij Swamiji volgde ik opnieuw een Yoga docenten opleiding, nu in de Himalaya Yoga Meditatie traditie (3 jaar). Swamiji gaf al op zijn negende colleges op de universiteit in Yogische kennis en is niet opgehouden te geven (Maha Samadhi).

“Mindfulness is reeds duizenden jaren een onderdeel van de authentieke Himalaya Yoga”.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3992-hutje-592.jpgWaar je ook bent, op ieder moment in het dagelijks leven toepasbaar zijn:
– Aandachtig aanwezig zijn van moment tot moment
– Open gewaar zijn zonder oordeel
– Liefdevolle vriendelijkheid
– Niet hechten aan het resultaat, de vrucht van de beoefening

“Iedere gedachte, ieder woord, iedere handeling draagt de kracht van manifestatie.”
-Romy-

Mindfulness coach
Romy begeleidt met veel toewijding  in een groep of individueel.

“Wanneer ik geen verwachtingen koester over anderen kan ik mijzelf en anderen liefdevol vrij laten, om te worden/te zijn wat in ieders diepste wezen tot uitdrukking wil komen”.