Mindfulness Meditati

“Bij mij leer je op eenvoudige en doeltreffende wijze ontspannen gewaar- Zijn zonder oordeel”.

MINDFULNESS
Cursus of individueel
Zoel je een cursus of een persoonlijke coaching Mindfulness? Ik bied ze je beide aan.
Je word begeleid in aandachtig aanwezig zijn met een liefdevolle houding naar jezelf en anderen. Het innerlijk gewaar-zijn wordt geoefend om  van moment tot moment aanwezig te zijn zonder oordeel naar alles wat zich aandient. Ik begeleid je hoe je kunt omgaan met wat zich aandient en naar . verstilling. De rust ontstaat door je natuurlijke staat ruimte te geven.

“Je oefent Mindfulness en Metta (liefdevolle vriendelijkheid) als een levenshouding”.

In mijn dertig jaar ervaring van lesgeven en het begeleiden van jng en oud in de praktijk, maar vooral door het zelf beoefenen van Himalaya Yoga Meditatie en Vipassana loop- en zit-meditatie is het duidelijk dat je geen Yoga of Meditatie kunt beoefenen zonder gewaar-zijn, zonder Mindfulness.

“Het is een veilige en werkzame methode gebleken”.

Na tientallen jaren van beoefening vele vele jaren is het geïntegreerd in mijn leven.
“Door juiste de beoefening wordt het eenvoudiger om liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, inzicht en innerlijke vrede te ontwikkelen”

Worden zoals je in diepste wezen al bent.”
Wanneer door je in rust en stilte komt  ontstaan inzichten. Innerlijke waarden en mogelijkheden worden helder en je pad wordt duidelijk. Gevoelens van vrede en liefde stromen door je heen, nieuwe ruimte, om te Zijn. “Liefde is je natuurlijke staat van zijn”

-Romy-


Er is een duizenden jaren beproefde methode die Swami Veda Bharati, Swami Ritavan Bharati, en andere leraren uit deze traditie met ons beoefenden. Ik ben geïnitieerd door Swami Veda Bharati en volgde drie jaar de opleiding tot Himalaya Yoga Meditatie docent. Hij gaf al op zijn negende colleges op de universiteit in Yogische kennis en is niet opgehouden te geven (Maha Samadhi).

“Mindfulness is reeds duizenden jaren een onderdeel van de authentieke Himalaya Yoga”.

Waar je ook bent, op ieder moment in het dagelijks leven toepasbaar zijn:
– Aandachtig aanwezig zijn van moment tot moment
– Open gewaarzijn zonder oordeel
– Liefdevolle vriendelijkheid
– Niet hechten aan het resultaat, de vrucht van de beoefening

“Iedere gedachte, ieder woord, iedere handeling draagt de kracht van manifestatie.”
-Romy-

Mindfulness coach
Romy begeleidt met veel toewijding  in een groep of individueel.

“Wanneer ik geen verwachtingen koester over anderen kan ik mijzelf en anderen liefdevol vrij laten, om te worden/te zijn wat in ieders diepste wezen tot uitdrukking wil komen”.

Comments are closed.