Klanktherapie: o.a. met Klankschalen of Handdrum

Een persoonlijke klankceremonie of klankmassage ontvangen is een bijzondere ervaring! Je kunt met mij afspreken voor jou alleen, samen met je geliefde of een groepje. Dit kan bij ons leliemeertje buiten, in de zon of onder de bomen, onder de overkapping van de kapschuur of in de heldere Yogaruimte (open ramen en eventueel vloerverwarming). Welke ervaring je gaat krijgen hangt van vele factoren af. Wat zoek je? Wat heb je nodig? Wat zijn de mogelijkheden van degene die het je aanbiedt?

Het kan zijn dat je komt omdat je ontspanning nodig hebt, wilt genieten van een mooie klankreis, of voor meer bewustwording. Dit kan in een groep tijdens de maandelijkse concerten of individueel met of zonder coaching.

Ervaring
Inmiddels heb ik vele tientallen jaren ervaring in het geven van klankhealing en massage. Van een baby van 8 maanden, kinderen en volwassenen en bij stervensbegeleiding. Duur: half tot anderhalf uur. Gediplomeerd in Healing, Self-healing 1990
Alle informatie voor een behandeling met klankschalen kunt u vinden op de website van mijn levensgezel: www.klankschaal.nl en de nieuwste: www.klankschalen.nl.

Comments are closed.