Gelukkig, gezond, Licht 2020 5 januari: Lig(ht)concert: “Opening the Year”

Kijk op agenda voor o.a. gratis Yogales, didgeridoos en klankschalen ervaren en ook voor gongmeditatie! Informatie over ZwangerschapsYoga, YogaSenior, KinderYoga, StoelYoga, YogaBasis en goed slapen, Yogaverdieping en meer in de praktijk met ruim 25 jaar ervaring (doceerde (inter)nationale Yogacongressen).
Kom je ook genieten en ontspannen?

DSC_0488 592

                                                                                                            Je ziet slechts de helft van de instrumenten die worden gebruikt!

Lig(ht)concert “Opening the Year” op 5 januari,  reserveren! Er is in de heldere Yogaruimte, met bijna kerkse akoestiek, een serene rust.
Met maximaal 12 mede-klankreizigers ga je liggend een bijzondere “klank en stilte reis” ervaren als een reis door de vijf elementen met onze 25 jaar ervaring in het geven van deze bijzondere Droomtijdreizen.
Wij gaven dit ook op internationale Yogacongressen en Yogascholen. René en/of Romy weven een prachtig en intuitief afgestemd klanktapijt met Tuva boventonen- en oude mantra’s door de klanken van antieke klankschalen, Chinese- en Balinese gongen, tempel bellen, Didgeridoos, Tampoera’s, Love Flutes, Sachuhachi,  Tibetaanse- en Oceandrums, water- en windinstrumenten. Er ontvouwt een liefdevol spel van donker en licht, voor de ervaring van “Surya Akasha”. Voor aanvang ben je welkom om rond te wandelen over het “kleine Himalaya- en Mindfulness Pad”, langs onze IJslandse paarden, de moestuin en het leliemeertje om te aarden en te verstillen.
Tijd: 11:30 – 13:15 uur. Prijs: €25,- incl. thee en lekkers.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.