1 en 8 September: Open Dagen

Iedereen is welkom op de OPEN DAGEN van Yoga Meditatie Centrum Samavihara. Dit jaar zijn we hier 12 ½ jaar, in het 25ste jaar dat ik de Yoga- en meditatie cursussen mag aanbieden en het bijna 35ste jaar van Yoga- en meditatie beoefening.

Deze vakantie hebben we de parkeerplaats vergroot, een grote kapschuur met dubbele garage gebouwd en een pad naar een nieuwe kruidentuin aangelegd. De moestuin geeft enorme oogsten en ons derde IJslandse paardje groeit prachtig op. Hier Mindfulness en meditatie te beoefenen is erg fijn.

Meer dan 35 jaar geniet ik van de uitwerkingen van Yoga en meditatie. Ik ervaar het als een versterkende basis fundering die steeds weer ruimte en vreugde geeft. Yoga, meditatie e.a. deel ik graag met anderen, geef ik graag door aan jou. De diepte van Yoga en meditatie biedt de mogelijkheid voor heling en een doorgaande transformatie die (ver)Licht(ing) geeft in het leven en zeker in  zware tijden.

Het is als een groot geschenk wanneer souplesse voor lichaam en geest opnieuw ervaarbaar is en de last van het leven je heeft bedrukt. In mij is een diep vertrouwen ontstaan, in iets dat door het leven heen, in voorspoed en tegenspoed er altijd is. Zich in alles aanwezig doet kennen als een grootsheid, als een innerlijk stralen, als een Licht dat verlicht op de levensweg, een Liefde die geen naam heeft… nu…

In de agenda vind je meer van mijn aanbod. De agenda en home worden in de loop van het jaar verder aangevuld met extra “12 ½ jaar” activiteiten. Je kunt je ook met mij verbinden via facebook of linked in. Op www.klankschalen.nl en www.didgeridoo.nl vind je het aanbod van mijn man René Alexander Stahn.

Bel of mail wanneer je vragen hebt en neem gerust anderen mee als je komt.

Programma 1 september

Tijd:
13.30 uur      Welkom en rondleiding
14.00 uur      Yoga en meditatie
15.15 uur       Yoga conditie opbouw
16.15 uur       Informatie over Praktijk voor individuele coaching zie knop… massage, Ayurveda, Out burn-out e.d. sessies op afspraak
16.30 uur       Kinderyoga info/info didgeridoos in zijruimte
16.45 uur       Zwangerschapsyoga info/info klankschalen en verkoop boven
17.00 uur       Afsluiting.

Wil je een laken of grote badhanddoek meenemen. Makkelijke kleding dragen. Verder is alles voor je aanwezig.

Prijs: €3,- incl. volop thee; kinderen €1,-.

Programma 8 september

Tijd:
10.00 uur      Welkom en rondleiding
10.15 uur       Klankschalen en Didgeridoo
11.15 uur       Vipassana meditatie
vanaf 12.00 uur zijn individuele sessies op afspraak mogelijk
16.00 uur       Afsluiting.

Meebrengen: laken of grote badhanddoek en je kunt het beste ruime en makkelijke kleding dragen. Verder is alles voor je aanwezig.

Prijs: €3,- incl. volop thee; kinderen €1,-.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.