7 augustus: Droomtijd Klankschalen-concert; “Light of the Heart”

Om 19.00 uur gaat de deur open. In onze sfeervolle en serene ruimte kun je fijn ontspannen en genieten. Op de foto zie je slechts een klein deel van de instrumenten die we bespelen. Wij: Romy en René, bieden met 25 jaar ervaring, de klankreizen aan als “een reis door de vijf elementen” (1-ste zondagen van de maand).

DSC_0488 592

Een subtiel spel klank en stilte, donker en licht… waar gongen, klankschalen, didgeridoos, tampoera’s, sjamanen drums, tempel bellen en vele andere instrumenten over je heen worden bespeeld. Tuva boventonen, mantra’s en stilte ruimte ontstaan, intuïtief weven we een “trillings-tapijt” voor diepe ontspanning en bewustwording (helend) voor Surya Akasha.

Tijd: 19.00 tot ong. 20.30 uur. Prijs: €22,- incl. thee met gezond lekkers. Reserveren.

In ons Centrum mogen 12 deelnemers per concert deelnemen, zodat iedere deelnemer ook een persoonlijk “klank-healing” met de handdrum, didgeridoo en klankschalen (desgewenst) kan ontvangen.
Voor het concert begint kun je rondwandelen in de Natuurtuin van 1 hect. om te “aarden” en op te laden. Je kunt hier ook kennismaken met onze IJslandse paarden.


Foto: minder dan de helft van de instrumenten zijn hier te zien.

Mogelijk is:
– een persoonlijke klanksessie aan te vragen (of samen met je geliefde, familie)
– voor een speciale gelegenheid
– voor een eigen groep
– op uw eigen locatie

Wij gaven op (inter)nationale Yogacongressen, in Yogacentra, op spirituele festivals en bij bijzondere gelegenheden als bruiloft en begrafenissen.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.