Vrijblijvende afspraak

Bij een rondleiding buiten en binnen is er tijd voor je vragen bij warme kruidenthee. Er kan een programma op maar worden gemaakt voor groepen of individuele coaching. Reserveren.
Of je kunt met mijn partner René A. A Stahn afspreken:
www.klankschalen.nl of www.didgeridoo.nl.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC0168-600.jpg

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is.

– “Het is als een warme deken. Als je binnenstapt ervaar je meteen al rust.”
– “Ik kon 2 weken niet komen en verlangde er zo naar er vanavond weer te zijn!”
– Na een vakantie: “Oh, het is zo heerlijk weer hier aan te komen!”
– “De Yoga, zoals jij het geeft, doet me zo goed!”
– “Ik zocht naar meditatie, want ik had al eens Yoga gedaan. De Meditatie in de Yogales is zo verstillend, zo fijn! Dit is wat ik zoek.”
_ De hoofdpijn is weg, ik voel me veel beter dan toen ik kwam. Ik had eigenlijk thuis willen blijven. Maar ik ben blij dat ik toch gegaan ben. De Yoga en ontspanning heeft me zo goed gedaan. Dank je wel voor deze fijne les.Deelnemers vinden het fijn even alles achter zich te kunnen laten en “hier en nu” aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing en werkt herstellend. De Yoga Meditatie biedt nieuwe ruimte…

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.