Sport Yoga Meditatie buiten

Yoga Meditatie maakt het leven lichter” 

Yoga Meditatie / klankschalenceremonies op maat voor jou!


Door Covid-19 gaat het regelmatig even anders als gebruikelijk in de wekelijkse Yoga Meditatiegroepen en mijn aanbod. Zoek je hulp? Of iets, maar weet je niet precies hoe en wat? Laat het me weten, ik help je graag.
Ook per telefoon is er tijd voor je vragen.

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is: “het is als een warme deken als je binnenstapt, dan ervaar je meteen al de rust”. Ze vinden het fijn alles achter zich te kunnen laten, hier en nu aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing.

Reacties van Cursisten:
“Het maakt het leven lichter, door hier te zijn”.
“Ik was eerst wekenlang thuis gebleven maar nu ervaar ik hoe fijn het is alles los te laten!
Ik ben zo blij terug te zijn”.
“Ik dacht dat ik nooit meer kon ontspannen en nu, na de eerste les vorige week, sliep ik de hele nacht door.
“Ik vond de eerste les heel fijn en ben blij erbij te zijn”.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.