Binnen en buiten genieten!

Yoga Meditatie maakt het leven lichter”

De Yoga Meditatie lessen en workshops worden deze maanden zowel binnen als buiten aangeboden in kleine groepjes.  

Yoga Meditatie / klankschalenceremonies op maat voor jou!

Ik  houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding fijn en goed, ontwikkelen, ontspannen en genieten. In de Yoga Meditatie en concertruimte is serene rust en een behaaglijke vloerverwarming, boven praktijkruimten.

Reacties van Cursisten:
“Het maakt het leven lichter, door hier te zijn”.
“Ik was eerst wekenlang thuis gebleven maar nu ervaar ik hoe fijn het is alles los te laten!
Ik ben zo blij terug te zijn”.
“Ik dacht dat ik nooit meer kon ontspannen en nu, na de eerste les vorige week, sliep ik de hele nacht door.
“Ik vond de eerste les heel fijn en ben blij erbij te zijn”.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.