Romy doceerde op (inter)nationale Yoga Congressen, gaf er tevens Klank(schalen)concerten en laat je graag ervaren hoe fijn het is…

Je bent van harte uitgenodigd voor een individuele vrijblijvende kennismaking met rondleiding. Er is dan tijd voor je vragen onder het genot van een kopje thee.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bloem-hand-home-592.jpg

Graag deel ik mijn ervaring van
44 jaar: Yoga Meditatie beoefening
34 jaar: Praktijk, Yogagroepslessen en Individuele Coaching
22 jaar: Sound Healing, Lig(ht) concerts en Aboriginal dans
3 jaar: Healing Drums, maken en subtiele drumcirkels

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC0486-592.jpg

Voel je verandering nodig te hebben of verlang je gelijkgestemden te ontmoeten? Zoek je ontspanning, inzicht of verdieping? Wil je graag de uitwerking van een klankschalen-, Ayurveda-, Healing massage ervaren? Wil je meer verbinding met de natuur, jezelf, jouw omgeving of weet je het gewoon niet meer? Ben je toe aan een (nacht)rust, en lukt dat al een tijd(je) niet? Wat het ook is, je bent welkom, individueel of in een groep.
Ik begeleid je graag.

Voor een mooie Zomer: 0599-512075

Informatie
Hieronder vind je een greep uit mijn maandelijkse aanbod.
In de agenda vind je alles op datum aangeboden en meer informatie.
Onder knoppen zie je foto’s en uitleg over de items.
Voor de maandelijkse nieuwsbrief, kun je hiernaast aanmelden.

Ik houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen, dat ze alleen al graag voor de tuin komen. Zij vinden de lessen/begeleiding fijn en goed en komen hier tot rust maar ook om verder te ontwikkelen, dieper te ontspannen en gewoon met dat heerlijke gevoel in het lichaam weer verder te kunnen. In de Yoga Meditatie- en concertruimte is een serene rust en een behaaglijke vloerverwarming.

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is: “het is als een warme deken. Als je binnenstapt ervaar je meteen al rust”. Ze vinden het fijn alles achter zich te kunnen laten, hier en nu aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.