Van harte welkom in:

ons Centrum Samavihara in Gasselternijveen,

of in de Spont-Stadskanaal, het Gezondheidscentrum-Borger of in het Oude postkantoor-Gieten,

Kijk op mijn AGENDA voor alle (zwangerschaps) Yogalessen, 50+, ligconcerten én méér! Een kleine greep hieruit vind je hieronder.

Vraag om een vrijblijvende kennismaking, “met aandacht voor jou
  kan binnen, buiten of per telefoon in een fijne en veilige sfeer”.

Graag bied ik je mijn 30 jaar praktijk ervaring aan. Ik hou van mijn werk, geregeld ben ik uitgenodigd op o.a. inter-en nationale Yogacongressen voor authentieke Himalaya Yoga, Aboriginal dance & didgeridoo performances, story telling en Klankschalenconcerten (CV). Neem contact met mij op om te overleggen wat je graag wilt of nodig hebt. Hartelijk welkom! Romy

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.