Doceerde op (inter)nationale Yogacongressen en gaf tevens Lig(ht) concerten

Door Covid-19 starten de wekelijkse Yoga Meditatiegroepen op andere wijze. Wil je graag individueel of in een groep beginnen neem dan contact met mij op.

Graag deel ik met jou mijn ervaring van 40 jaar Yoga Meditatie beoefening, 30 jaar fijne lessen en workshops verzorgen, individuele coaching en 20 jaar lig-concerten geven. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Met tijd voor je vragen en liefdevolle aandacht voor wat jij nodig hebt.

Hieronder een greep uit mijn maandelijkse aanbod.
In de agenda staan wekelijkse Yogalessen, Yogadagen en andere fijne workshops, (kracht)wandelingen en concerten. Hiernaast kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Ik  houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding fijn en goed, ontwikkelen, ontspannen en genieten. In de Yoga Meditatie en concertruimte is een serene rust en behaaglijke vloerverwarming. Boven zijn praktijkruimten. Er is altijd thee!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.