BuitenYoga, Wandel-of Jog Yoga, Zwangerschapsyoga, in groepen of individueel. Het is gezond, ontspant, verruimd en is heel fijn

Kleine greep uit mijn Cv. Tijdens 30 jaar Yogapraktijk gevraagd op inter- en nationale Yogacongressen voor Himalaya Yoga Meditatie, Lig(ht) Klankschalenconcerten en Aboriginal dance.

Graag deel ik met jou mijn ervaring van ruim 40 jaar Yoga Meditatie beoefening, 30 jaar fijne lessen en workshops verzorgen, individuele coaching en 20 jaar lig-concerten geven. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Er is dan tijd voor je vragen en liefdevolle aandacht voor wat jij nodig hebt.

Door Covid-19 gaat het anders als gebruikelijk in de wekelijkse Yoga Meditatiegroepen. Ook mijn aanbod wordt geregeld aan gepast. Wil je hulp Zoek je hulp, heb je ondersteuning of ontspanning nodig? Wil je graag verder ontwikkelen in Yoga of Meditatie, individueel of in een groep? Weet je het niet precies? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Dat kan ook per telefoon. Ik maak dan tijd voor je vragen.

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is: “het is als een warme deken als je binnenstapt, dan ervaar je meteen al de rust”. Ze vinden het fijn alles achter zich te kunnen laten, hier en nu aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing.

Hieronder een greep uit mijn maandelijkse aanbod.
In de agenda staan wekelijkse Yogalessen, Yogadagen en andere fijne workshops als (kracht)wandelingen en lig-concerten. Hiernaast kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Ik  houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding fijn en goed, ontwikkelen, ontspannen en genieten. In de Yoga Meditatie en concertruimte is serene rust en een behaaglijke vloerverwarming, boven praktijkruimten.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.