Van harte welkom

op mijn website. Samen met René Stahn, mijn levensgezel, wonen en werken we in Centrum Samavihara – Gasselternijveen.

We hebben wegens Covid-19 ons aanbod aangepast. Het vrijblijvende overleg blijft mogelijk, telefonisch of per mail. Adem- en Yoga Coaching en ontspanningsbegeleiding kan ik je ook telefonisch bieden. Ook zijn we ervaren in stervensbegeleiding, klankwerk of Mantra overdracht.

Bij mij vind je: 30 jaar praktijk, 20 jaar klankwerk , Klankschalen-concerten en 61 jaar levenservaring. Regelmatig mocht ik authentieke Yoga Meditatie, Klankconcerten, Aboriginal dans en didgerdoo performance overdragen op internationale en nationale Yogacongressen, scholen en voor het bedrijfsleven (zie CV).

Hieronder vind je maandelijjks een deel uitgelicht.

Vraag om een vrijblijvende kennismaking met aandacht voor jou. 
“Dit kan (alleen nog) buiten bij ons meertje, het is er heerlijk!”.

Op mijn AGENDA vind je alle wekelijkse Yogalessen en verschillende leuke workshops en trainingen.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.