Doceerde op inter(nationale) Yogacongressen verdieping en Lig(ht) concerten

Graag deel ik 40 jaar Yoga Meditatie beoefening, 30 jaar Praktijk ervaring en 20 jaar concerten, trainingen en workshops met je. Van harte welkom voor een rondleiding met tijd voor je vragen.
Ik vind het fijn je te ontmoeten. Jong of ouder, iedereen is welkom.

Mijn maandelijks aanbod vind je hieronder.
Hiernaast kun je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Ik  houd van mijn werk, de natuur en leid je daarom graag rond in ons gebiedje van 1 hectare (zie tuin). Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding goed en genieten. Binnen in de Yoga Meditatie en concertruimte is een serene rust en behaaglijke vloerverwarming, boven zijn de praktijkruimten. Buiten maken we fijne krachtwandelingen. Als je komt staat de thee voor je klaar.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.