Romy doceerde op (inter)nationale Yoga Congressen en laat je graag ervaren hoe fijn het hier is.

Je bent van harte uitgenodigd bij ons voor een individuele vrijblijvende kennismaking. Er is dan tijd voor je vragen.
Weet je het even niet, heb je inzicht of ontspanning nodig of wil je verder verdiepen? Wil je in een groep deelnemen of liever een individuele coaching? Bel mij dan gerust op: 0599-512075 of mail me. Je bent welkom.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bloem-hand-home-592.jpg

Graag deel ik mijn ervaring met jou opgedaan in
44 jaar: Yoga Meditatie beoefening;
32 jaar: praktijk, Yogagroepslessen en individuele coachings ervaring.
22 jaar: Soundhealing, Lig(ht) concerts & Aboriginal dance.
3 jaar: Healing Hearts Hand Drumscircles & trainingen.
Kort geleden vernam ik dat mijn Molukse grootmoeders ingewijden waren om vrouwen ceremoniën te leiden met Handdrum en in Healing.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC0486-592.jpg

Hieronder een greep uit mijn maandelijkse aanbod.
In de agenda staan ook de wekelijkse Yogalessen, Yogadagen, andere fijne verdiepende workshops en ontspannen Klankschalen-concerten.
Hiernaast kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Ik  houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding fijn en goed. Ze komen tot rust, ontwikkelen, ontspannen en genieten. In de Yoga Meditatie- en concertruimte is een serene rust en een behaaglijke vloerverwarming met erboven de praktijkruimten.

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is: “het is als een warme deken. Als je binnenstapt ervaar je meteen al rust”. Ze vinden het fijn alles achter zich te kunnen laten, hier en nu aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.