Doceerde op (inter)nationale Congressen

Graag deel ik met jou 40 jaar Yoga Meditatie beoefening. 30 jaar lesgeven en praktijk ervaring in groepen en individuele coaching, 20 jaar klankwerk en lig-concerten, Aboriginal dance performance en ceremoniën.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bloem-hand-home-592.jpg

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Er is dan tijd voor jouw vragen en aandacht voor wat jij nodig hebt. (Covid richtlijnen).

Weet je het even niet, heb je inzicht en ontspanning nodig of wil je verder groeien in Yoga Meditatie of bewustzijn, individueel of in een groep? Er is een ruim aanbod. Voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak kun je bellen: 0599-512075 of mailen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC0486-592.jpg

Hieronder een greep uit mijn maandelijkse aanbod.
In de agenda staan ook de wekelijkse Yogalessen, Yogadagen, andere mooie workshops en lig-concerten.
Hiernaast kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Ik  houd van mijn werk en de natuur. Daarom leid ik je graag rond in ons voedselbos. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin komen. Ze vinden de lessen/begeleiding fijn en goed, ontwikkelen, ontspannen en genieten. In de Yoga Meditatie- en concertruimte is serene rust en een behaaglijke vloerverwarming.
Boven zijn de praktijkruimten.

Deelnemers laten mij regelmatig weten hoe goed het hier is: “het is als een warme deken. Als je binnenstapt ervaar je meteen al rust”. Ze vinden het fijn alles achter zich te kunnen laten, hier en nu aanwezig te zijn. Het voelt voor hen als een verademing.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.