Van harte welkom

Met René Stahn woon en werk ik 20 jaar in Centrum Samavihara (9000m2) – Gasselternijveen. Met veel plezier geef ik ruim 30 jaar Yoga en Meditatie aan jong en oud. Alles is wegens Corona aangepast. We mogen je binnen en gezond buiten ontvangen. Coaching, workshops en klankceremonies en Yoga Meditatie kunnen weer in de fijne Yogaruimte worden gegeven. Maar ook in onze prachtige natuurtuin, in het bos hierachter of bij het Gasselter strand is het goed! Fijn in de natuur hier!

Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Ik leid je graag rond. Er is dan tijd voor je vragen. Bij ons leliemeertje is een grote variatie van bomen, planten, bloemengeuren en kleuren en prachtig vogelgezang. Cursisten vertellen dat ze alleen al voor de tuin zouden komen en vinden de lessen heerlijk, het loslaten, ontspannen en Prana opdoen! 


Ik bied je mijn ervaring aan van: 30 jaar wekelijkse Yogalessen en individuele Praktijk, 20 jaar Klankwerk en Klankschalen-concerten. Regelmatig ook voor: internationale en nationale Yogacongressen, scholen, het bedrijfsleven en ceremoniën met authentieke Yoga Meditatie, Klankschalen concerten, Love Flute, Aboriginal didgeridoo- en dans performances – CV, over Romy.

EXTRA
– Hiernaast kun je je aanmelden voor de Maandelijkse nieuwsbrief met meer nieuwtjes.
Op mijn AGENDA vind je wekelijkse Yogalessen, klankschalenconcerten en leuke workshops.
– Een deel uitgelicht voor deze of komende maand vind je hieronder.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.