12 en 14 Mei: Extra Yoga Meditatie TRY-OUT korte cursus

DSCF0456 300

 

 

 

 

 

Wegens het 25 jarig jubileum van mijn Praktijk kun je deelnemen aan een Yoga Meditatie Try-out Voorjaarscursus van 6 lessen met 25% korting.
Vrijblijvend kennismaken en rondleiding.

Deze lessen geven de kans goed voor je “lijf en leden” te zorgen en inzicht te ontwikkelen. Wanneer je de werkingen van lichaam en geest gaat ervaren en begrijpen kun je ze op een juiste wijze gaan besturen. Je wordt bewust van en oefent een goed ademgebruik. Je wordt begeleid in het dieper loslaten en ontspannen. Dit toepassend in het dagelijks leven geeft een goede basis.
De deelnemers zeggen dat de Yoga en Meditatie lessen een heel fijn en ontspannen moment van de week zijn. Hetgeen doorwerkt in hun vol bestaan.

Na deze cursus kun je doorstromen in één van de andere groepen. Je kunt ook indivduele coaching ontvangen of massage bijvoorbeeld bij heftige stress, burn-out achtige verschijnselen, angsten of hyperventilatie. Met 35 jaar expertise en 25 jaar ervaring als docente en HBO Ayurveda therapeute kan ik je ook begeleiden met een regelmatig revitaliserende massage of healing (gediplomeerd).
_DSC0189 hoofdmassage 300

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.