4/5 sept. Lig(ht)concerts “Starting the Season”

In onze sfeervolle en serene ruimte kun je fijn ontspannen en genieten tijdens een bijzondere klankreis met instrumenten uit vele werelddelen. Een subtiel spel van klank en stilte, donker en licht met o.a. gongen, antieke klankschalen, didgeridoos, tampoera’s, sjamanen drums, tempelbellen. In subtile afstemming worden ze om en over je heen bespeeld met meer dan 20 jaar ervaring. Mantra’s, intuïtieve- en Tuva boventoonzang weven er door heen voor diepe ontspanning, heling en bewustwording.

Dinsdag met Romy en René samen, woensdag door Romy kun je ontspannen tijdens de “reis als door de vijf elementen” voor Surya Akasha. We hebben 20 jaar ervaring door het geven op iedere 1-ste zondag van de maand, op inter-en nationale Yogacongressen en voor speciale ceremoniën Yoga. Ieder concert is anders en afgestemd op wie en wat er is.
Max. 7 deelnemers, privé op afspraak kan ook.
Duur: 1,5 uur of langer. Di: 19.30 uur. Wo: 14.30 uur.
Bijdrage resp. €27,- en €22,-p.p. incl. thee mét…. Reserveren.

Een half uur voor aanvang ben je welkom om in onze natuurlijke tuin van 1 hectare te wandelen.

Deze klankreizen boden we ook aan op (inter)nationale Yogacongressen, in Yogacentra, op spirituele festivals en bij bijzondere gelegenheden als bruiloft en begrafenissen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.