Meditatie tijdens volle maan

Meditatie tijdens volle maan en eventueel een Yogales vooraf.

“Real meditation actually begins only at the moment when even the thought called the mantra is abandoned.” – Swami Veda Bharati.

Tijdens iedere volle maan worden er wereldwijd ceremoniën gedaan en gemediteerd. Meestal zijn wij ook open. (agenda). Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen.
Ik help je graag om comfortabel te kunnen zitten. Er zijn zitkussens, stoelen, meditatiebankjes, yogamatten en dekens. Regelmatig kun je eerst deelnemen aan een Yogales voor een soepele en ontspannen zit.

“Wanneer meer mensen een langere tijd mediteren ontstaat een sterk morfogenetisch veld, een sterke kracht”.

Eerst begeleidt ik even in de meditatie, maar je mag ook  je eigen meditatie methode in stilte gebruiken. Na enige gezongen authentieke Himalaya mantra’s is het de bedoeling ongeveer drie kwartier stil te zijn. Wanneer het nodig is tijdens de meditatie te verzitten of  te buigen kan dat. Na afloop drinken we thee en delen we van het door iedereen meegebrachte lekkers.

Het is gebruikelijk Dana (donatie) te schenken voor verdere verspreiding van Yoga en Meditatie en iets lekkers (liefst ecolisch) mee te brengen voor bij de thee.

Reacties deelnemers
– “Wat mooi….. wat is dat eenvoudig om licht toe te laten. Het stroomde zo door mij heen. Het is er nog steeds. Zo mooi.”

– “Heel gericht samen mediteren, dat was zeker voelbaar als een warme en heel rustige verstillende energie. Een bijzondere ervaring die later ook tot meer inzicht geleid heeft.”

_ “Steeds al ik kom is het weer anders, en altijd weer bijzonder!”

Comments are closed.