Yoga speciale groepen

Door aanvragen ontstaan regelmatig ontstaan nieuwe groepen

◊ Yoga bij Burn-out

In de tientallen jaren ervaring in het individueel begeleiden van mensen, die bijna burn-out zijn of al Burn-out waren, bleek dat de combinatie van individuele begeleiding samen met mijn Yogalessen heel goed werkte. De aangepaste Yoga Meditatielessen bevorderen het fysieke herstel en ontspanning en de individuele begeleiding geeft het inzicht dat nodig is voor verandering.  Regelmatige (Healing) massage zorgen voor extra verdieping en ontspanning. Dit schept de basi en de mogelijkheid voor de zo verlangde innerlijke rust.

◊ Yoga op een stoel

Soms lukt het niet op de grond te zitten of te liggen bij een aantal Yogaoefenigen. Dan is aanpassing meestal mogelijk door ze zittend op een stoel, of liggend op de grond uit te voeren en zelfs in (een ziekenhuis)bed.

◊ Yoga bij rugklachten

Zijn er ernstige  rugklachten en is een “gewone” Yogales niet mogelijk vraag dan om een individuele les of naar de groep “Yoga Meditatie aangepast” zodat je met aangepaste oefeningen, met een stoel, kruk of rolstoel toch de voordelen van Yoga kunt ervaren. 

◊ Yoga bij overgewicht

Is overgewicht voor jou een reden om niet deel te nemen aan de reguliere Yoga lessen?
Ben je er aan toe je verantwoordelijkheid te nemen om je gewicht aan te passen met een gezondere levenswijze en meer innerlijk geluk?  Neem dan contact met mij op: Contactformulier

Comments are closed.