Mindfulness

Door de cursus Mindfulness loopt een rode draad.

Tijdens de training word je begeleid in aandachtig aanwezig zijn, met een liefdevolle houding naar jezelf en anderen. Door het innerlijk gewaar-zijn te trainen. Om op dit moment, van moment tot moment, helemaal aanwezig zijn, met alles wat zich aan je voordoet, ontstaat inzicht, innerlijke ruimte en rust. Zo ontstaat een natuurlijke staat van Mindfulness en Metta (liefdevolle vriendelijkheid) als een levenshouding.

“Liefde is je natuurlijke staat van zijn”

Mindfulness is al duizenden jaren een onderdeel van de authentieke Himalaya Yoga en Meditatie. Het geeft de mogelijkheid ervaringen uit het verleden te verwerken en inzicht te verwerven.  Mindfulness kun je waar je ook bent ieder moment in het dagelijks leven toepassen. Je “Iedere gedachte, ieder woord, iedere handeling heeft de kracht van manifestatie.”
-Romy-

Mindfulness coach
Romy begeleidt met de ervaring van tientallen jaren trainingen/retraites en dagelijkse beoefening. Dit kan in een groep of individueel.

“Wanneer ik geen verwachtingen koester over anderen kan ik mijzelf en anderen liefdevol vrijlaten, om te worden/te zijn wat in ieders diepste wezen tot uitdrukking wil brengen”.

“Alles wat we nu, in dit moment doen is een zaad in de tuin van het Leven.”
-Romy-

Comments are closed.