30 Jaar Yogapraktijk & 40 jaar ervaring

Alle wekelijkse Yoga Meditatie starten weer vanaf het concert en de
de Open Middag op 2 september, maar…

Je kunt je nu vast opgeven om verzekerd te zijn van een plaatst. Je bent welkom in ons Yoga Meditatie Klankschalen Centrum (1 hectare) in Gasselternijveen of in Stadskanaal.
we bieden je een veelzijdige aanbod van workhops, 20 jaar Lig(ht) Klankschalenconcerten én de authentieke  Himalaya Yoga Meditatie cursussen dat vele vormen bv. Hatha, Raja, Yin Yoga en Nada Yoga.

Jong, oud, beginner, gevorderd of als Yogadocent kan bij mij terecht. Ook voor bijscholing,  Zwangerschapsyoga, Bedrijfsyoga-, of meditatie.

Vraag om een vrijblijvende kennismakings afspraak met mij dan is er tijd,
voor je vragen, en
aandacht voor wat jij nodig hebt.

Individueel, Coaching of…
Wil je (eerst) niet in een groep, je kunt ook individuele coaching maken. Ook voor fijne  massages of self-healing bij Burn-out gerelateerde klachten, ontspanning,- of ademproblemen help ik je graag de mogelijkheden die je in je draagt vrij te maken. Zodat je (weer) veerkrachtig, liefdevol én vreugdevol door het leven verder kunt.

Hieronder een korte greep uit het aanbod van deze en komende maand
Op mijn agenda vind je het gehele aanbod, ook de Yoga Meditatie lesdagen en tijden.
Op de andere knoppen mijn CV en leraren.

“Ook in de vakantietijd komen genieten van een heerlijke massage, met of zonder klankschalen, heerlijk geurende aromatische oliën en van liefdevolle aandacht voor jou.”

Romy op het EUROPESE YOGA CONGRES in ZWITSERLAND!
Ze is uitgenodigd om 9 dagdelen authentieke Himalaya Yoga en Meditatie te geven en een concert. Het concert heeft ze afgewezen. Jij kunt ook meedoen aan het congres, want je hoeft geen Yogadocent te zijn.

Europese Yoga Congres Zinal -Zwitserland: www.europeanyoga.org. De lessen die mij gevraagd zijn te geven bied ik ook in ons Centrum als bijscholingen aan. 

 

 

 

 

 

“Fijn samen met anderen op een fijne manier vitaliteit, kracht en ontspanning, souplesse en bewustzijn te ontwikkelen.”

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.