30 jaar (Zwangerschaps-) Yoga Meditatie docente en Praktijk

Hartelijk welkom voor een vrijblijvende kennismaking, rondleiding en tijd voor je verhaal en vragen.

Himalaya Yoga Meditatie
Er is veel ervaring ontstaan in het 30 jaar fulltime werken in mijn Praktijk met groepen beginners en gevorderden van de wekelijkse lessen, de maandelijkse concerten en workshops en in het geven van individuele behandelingen of coaching met healing, ademtraining en verschillende massagevormen, eventueel aangevuld met klank(schalen). Mijn gevolgde opleidingen, bijscholingen en opdrachten zijn te vinden onder de knop Romy: CV en leraren.

Deelnemen in één van de groepen of individuele afspraken
Wanneer je verder wilt ontwikkelen of echt verdiepen wilt in Yoga of Meditatie als beginner of als gevorderde Yoga of Meditatie docent, of als je het even niet meer weet in je leven, ook als je fysieke of psychische klachten hebt, ben je welkom. Mijn specialisaties zijn o.a. Burn-out gerelateerde klachten en ademtraining (ook bij COPD). Jong en oud vinden bij mij ervaring, liefdevolle toewijding, enthousiasme en innerlijke rust. Er is aandacht voor wat jij nodig hebt.

Wanneer je bij een ervaringsdeskundige en erkend docente (healer) regelmatig Yoga Meditatie en ademgebruik met Mantra oefent, eventueel aangevuld met klank(schalen) therapie en/of massages, ontstaat op natuurlijk wijze ontspanning, souplesse, kracht, een goede nachtrust, gezondheid, innerlijk vrede en helderheid. Dit werkt positief door in het dagelijks leven en voor de omgeving.

“Het is je natuurlijke staat om vreugde- en liefdevol te zijn”.
Hier bieden wij de mogelijkheden en tientallen jaren ervaring !

Alle tijden staan vermeld op de agenda.

Lokaties
Stadskanaal – De Spont
Op locaties van particulieren en bedrijven
Gasselternijveen in eigen Centrum Samavihara (op 1 hectare met o.a.
leliemeertje en IJslandse paarden. De Yoga Meditatie en Concert ruimte beneden
heeft een heldere sfeer en akoestiek, en vloerverwarming. Boven zijn verkoop,
behandel- en praktijkruimten van René en Romy.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.