30 jaar (Zwangerschaps-) Yoga Meditatie docente en Praktijk

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.
Er is tijd voor je vragen.

Himalaya Yoga Meditatie
Door ruim 30 jaar full-time te werken in mijn Praktijk voor individuele behandelingen,  wekelijkse groepen cursussen te geven en opleidingen te blijven volgen ontstond veel ervaring in authentieke Yoga en Meditatie voor groepen maar ook in individuele werken in de praktijk met healing, ademwerk, verschillende massagevormen (ook met  klankschalen) concerten en performance.

In één van de groepen of Individueel
Wanneer je een persoonlijke coach zoekt, verdieping in Yoga of Meditatie, als je het even niet meer weet, of klachten hebt kun je bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in Burn-out gerelateerde klachten en zeer ervaren in ademtraining (ook bij COPD). Je vindt bij mij ervaring, liefdevolle toewijding en enthousiasme en innerlijke rust. Of je nu jong of oud bent, veel of weinig klachten hebt of je verder wilt ontwikkelen als beginner of docent, er is aandacht voor wat jij nodig hebt.

Door bij een ervaringsdeskundige en erkend docente en healer regelmatig Yoga Meditatie en ademgebruik te oefenen, maar ook door Mantra, klanktherapie (klankschalen) en/of massages ontstaat op natuurlijk wijze ontspanning, souplesse, kracht, een goede nachtrust, gezondheid, innerlijk vrede en helderheid. Dit werkt positief door in het dagelijks leven en voor de omgeving. “Het is je natuurlijke staat om vreugde- en liefdevol te zijn”. Wij hebben de mogelijkheden en tientallen jaren ervaring! Zie CV en leraren.


 

 

 

 
Lokaties
Stadskanaal – De Spont
Op locaties van particulieren en bedrijven
Gasselternijveen in eigen Centrum Samavihara (op 1 hectare met o.a.
leliemeertje en IJslandse paarden. De Yoga Meditatie en Concert ruimte beneden
heeft een heldere sfeer en akoestiek, en vloerverwarming. Boven zijn verkoop,
behandel- en praktijkruimten van René en Romy).

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.