30 jaar Praktijk – 40 jaar beoefening Yoga Meditatie

Na de uitnodiging in 2017 op het Nationale Yogacongres ontving ik de uitnodiging, op het Internationale Yoga Congres Zinal 2018 in Zwitserland, om de fijne authentieke Himalaya Yoga Meditatie te delen en samen in stilte te zijn.

Ben je geïnteresseerd in een workshop, klankschalen-concert, Yoga Meditatie als blanco beginner, gevorderde, Yoga docent of zoek je Zwangerschapsyoga of een coach, healing of massage? Van jong tot en met senior (aangepast) is welkom in Centrum Samavihara in Gasselternijveen en Stadskanaal (gesubsidieerd). Vraag dan een vrijblijvende afspraak eventueel met rondleiding om met mij kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder vindt je een korte greep, op agenda mijn gehele aanbod én de Yoga Meditatie dagen en tijden. Op de andere knoppen ook mijn CV en leraren.

 “Op natuurlijk wijze ontstaan souplesse, kracht, ontspanning en een weldadige nachtrust. Innerlijk vrede, helderheid, inzicht en liefdevol zijn, nemen toe. Hierdoor versterkt het immuunsysteem, dit bevordert een goede gezondheid en gevoel van welbevinden.”

Yoga Meditatie in één van de groepen of  individuele afspraken 
Verlang je naar verandering, ontspanning, vermindering van klachten of stijfheid? Of
wil je meer verdieping door authentieke Himalaya Yoga Meditatie? Zoek je meer vitaliteit of  samen met andere mensen op een fijne manier bij elkaar zijn? Je kunt bij mij terecht, als beginner, gevorderde, jong en oud (ook 70+). “Er is aandacht voor wat jij nodig hebt”.

Specialisaties zijn o.a. Burn-out, adem-ontspanning (en COPD), Ayurveda, klankmassage en levenscoach.“Het is je natuurlijke staat om vreugde- en liefdevol te zijn”.
Foto: Yoga bij ons leliemeertje

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.