30 Jaar Yogapraktijk & 40 jaar ervaring

Je bent van harte welkom in ons Yoga Meditatie Klankschalen Centrum (1 hectare) of Stadskanaal (gesubsidieerd) voor o.a. los te volgen workshops, bijzondere lig-concerten, wekelijkse Yoga Meditatie (beginners, gevorderden en docenten, 50+, 70+, kinder-, zwangerschapsyoga, Bedrijfsyoga-meditatie uit authentieke en beproefde Himalaya Yoga Meditatie zoals overgedragen door o.a. Swami Veda Bharati, Swami Ritavan en Ashutosh.

Individueel in de praktijk
Je kunt ook individueel bij ons terecht. Mijn specialisaties zijn coaching, met massage of Healing-selfhealing bij o.a Burn-out gerelateerde klachten, ontspanning- en ademproblemen of zomaar om te genieten. Dit om de mogelijkheden, die je in je draagt, vrij te maken, en je in je liefdevolle en krachtige staat van zijn te begeleiden.

“Dat is ook genieten van een heerlijke massage, met of zonder klankschalen, heerlijk geurende aromatische oliën en met liefdevolle aandacht voor jou.”

Voor mij bijzonder: de uitnodiging om op het Europese Yoga Congres in Zinal -Zwitserland (dit jaar en vorig jaar al op het VYN congres (incl. concert, 2de x) authentieke Himalaya Yoga Meditatie over te mogen dragen. Dezelfde lessen kun je in tijndens een 2,5 daagse bij mij volgen in juli en oktober. Wil je meedoen,vraag dan om vrijblijvende kennismakingsafspraak met tijd voor je vragen.

“Er is aandacht voor wat jij nodig hebt.”

Hieronder een korte greep uit het aanbod van deze en komende maand.

Op mijn agenda vind je het gehele aanbod, ook de Yoga Meditatie lesdagen en tijden.
Op de andere knoppen mijn CV en leraren.

 

e Zomercursus Yoga Meditatie
– Of instromen in één van de doorgaande groepen? Met mooi weer buiten bij ons lelie meertje! Je kunt bij mij terecht in verschillende groepen als beginner, gevorderde, jong en ouder (ook 70+) of docent.

“Fijn samen met andere mensen op een fijne manier vitaliteit vrijmaken, souplesse, kracht en ontspanning ontwikkelen en spiritueel groeien. “

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.