30 Jaar Yogapraktijk & 60 jaar levenservaring

                Je bent welkom om vrijblijvend te komen kennismaken

De thee staat voor je klaar in ons Yoga Meditatie Klankschalen Centrum (op 1 hectare) in Gasselternijveen, in Stadskanaal. De laatste is voor Yoga Meditatie 50+ in de Spont en waarschijnlijk in 2019 in Borger.

                                Een veelzijdig en bijzonder aanbod

Naast de wekelijkse lessen Yoga Meditatie ook workshops en  Lig(ht) Klankschalenconcerten met resp. 30 en 25 jaar ervaring. De authentieke Himalaya Yoga Meditatie bevat Hatha-, Raja-, Nada-,  Tantra-, Yin en Iyengaryoga. Maar ik ben ook gespecialiseerd in  Zwangerschapsyoga, Bedrijfs-yoga en Bedrijfs-meditatie, adem en chakra filosofie. Daarnaast biedt ik al vele jaren met veel toewijding en plezier andere workshops en klankschalen-concerten.

Jong, oud, beginner, gevorderde, of Yogadocent, kan bij mij terecht. Inmiddels gaf ik  VYN bijscholingen en op Inter-, en nationale congressen, concerten en vele keren performance.

Wanneer je een vrijblijvende kennismakings afspraak maakt is tijd voor vragen, en aandacht voor wat jij nodig hebt.

Individueel, Coaching of…
Wil je (eerst) niet in een groep? Individuele coaching is ook mogelijk. Of kom voor een Healing-selfhealing, fijne olie of klankschalenmassage.  Zijn er Burn-out gerelateerde klachten, ontspanning, slaap of ademproblemen? Weet je even niet hoe verder…? Ik sta je graag bij met 30 jaar praktijk en 60 jaar levenservaring. Om de mogelijkheden die je in je draagt vrij te maken zodat je (weer) veerkrachtig, liefdevol én vreugdevol door het leven kunt.

Hieronder een korte greep uit het aanbod van deze en komende maand
Op mijn agenda vind je het gehele aanbod, ook de Yoga Meditatie lesdagen en tijden.
Meer over mij vind je op CV en leraren.

“Bij mij mag je komen oefenen voor gezondheid, vitaliteit en kracht in een fijne sfeer. Maar ook genieten van een ontspannende massage, met of zonder klankschalen, heerlijk geurende aromatische oliën en de liefdevolle aandacht voor jou.”

 

 

 

 

 

 

 

“Fijn samen met anderen op een fijne manier vitaliteit, kracht en ontspanning, souplesse en bewustzijn te ontwikkelen.”

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.